Πολιτική απορρήτου

Ποιος είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα σας

Η Α. & Δ. Καραμήτρος Ο.Ε. είναι η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας https://karamitros.com. Η Εταιρεία αυτή είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και σχετικά με το πρόσωπο σας μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018, στο εξής «ΓΚΠΔ», όπως εκάστοτε ισχύει, έχει εκπονήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου και σας παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου της επεξεργασίας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές, και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε υπηρεσία της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε το site μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε ή το λειτουργικό σας σύστημα κ.α. (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει δεδομένα από και σχετικά με το πρόσωπο σας. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει: (1) δεδομένα εγγραφής, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία και (4) δεδομένα δραστηριότητας.

Οι πληροφορίες που διατηρούμε στο σύστημα μας είναι οι ακόλουθες:

  • Όνομα & επίθετο.
  • Χώρα & διεύθυνση διαμονής.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • ΑΦΜ και επάγγελμα αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.

Δεν συλλέγουμε ούτε χρηματοοικονομικά στοιχεία από πάροχο υπηρεσιών πληρωμών ούτε ευαίσθητα δεδομένα που σχετίζονται με το προσωπο σας.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με το πρόσωπο σας είναι για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της Εταιρείας και να σας επιτρέπουμε να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες. Είναι επίσης απαραίτητο να συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς προστασίας των νόμιμων συμφερόντων της Εταιρείας. Η μη παροχή των εν λόγω δεδομένων θα συνεπάγεται την αδυναμία, από μέρους μας, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες της Εταιρείας.

Σκοποί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ιδίως όταν επισκέπτεστε τo διαδικτυακό μας τόπο, κατά την εγγραφή σας, κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό πελάτη, ή όταν παραγγέλνετε προϊόντα. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα δεσμευόμενοι πάντα από την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία και από την παρούσα πολιτική απορρήτου. Οι ως άνω ενέργειες εκτελούνται αυστηρά μόνο για την παροχή των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και κατόπιν της δικής σας ρητής συναίνεσης, όταν αυτό απαιτείται, η οποία δίνεται με ηλεκτρονικά μέσα.

Επίσκεψη στο site

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του παρόντος ιστοτόπου, τα ακόλουθα στοιχεία, κατά κανόνα, θα αποθηκεύονται για τεχνικούς λόγους στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής:

  • Η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης
  • Η ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεσθε (σύσταση)
  • Οι ιστοσελίδες μας που επισκέπτεσθε
  • Η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψης
  • Ο τύπος προγράμματος περιήγησης και ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης
  • Το λειτουργικό σύστημα

Τα δεδομένα θα αποθηκεύονται ως μια τεχνική προφύλαξη για την προστασία των συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Χρήση cookies

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο της σελίδας μας που αφορά τους όρους και προϋποθέσεις.

Αγορές μέσω διαδικτύου

Εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου, θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • Όνομα & επίθετο.
  • Χώρα & διεύθυνση διαμονής.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • ΑΦΜ και επάγγελμα αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.

Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας όπως το συνθηματικό που έχετε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας και το ιστορικό αγορών σας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε τις αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας. Θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και άλλα θέματα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Για την πραγματοποίηση των αγορών πληρώνετε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας Alpha Bank. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Google Αnalytics

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε υπηρεσία τρίτου, την Google Analytics, για να συλλέξει αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στη σελίδα μας. Τα στοιχεία αυτά που αποστέλλονται είναι:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα,
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας
  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής
  • το είδος της φορητής συσκευής και οι ρυθμίσεις της
  • ο ανακατευθύνων ιστότοπος (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)
  • ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε σε αυτή

Χρήση υπηρεσιών του site και άλλες περιπτώσεις

Όταν εγγράφεστε και είστε συνδεδεμένοι, όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν ξεκινάτε να κάνετε μια παραγγελία αλλά δεν την ολοκληρώνετε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία που μας παρέχετε εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε ήδη γνωστοποιήσει με την εγγραφή σας και σύμφωνα πάντα με την συναίνεση που μας έχετε παράσχει, κατά την εγγραφή, προτείνοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες βασισμένοι στις πληροφορίες που λάβαμε κατά τις προηγούμενες εισόδους σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατά την προσπάθεια παραγγελίας σας.

Νομιμότητα της επεξεργασίας

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις τεχνικές πληροφορίες που αντλούμε από την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, από δική σας τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω φόρμας επικοινωνίας (α) μόνο στα πλαίσια του σκοπού λειτουργίας (πώληση προϊόντων/παροχή υπηρεσιών) του παρόντος ιστοτόπου, καθώς και για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας του (ταχύτητα περιήγησης, αύξηση επισκεψιμότητας και πωλήσεων κ.α.), (β) στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στον παρόντα ιστότοπο, (γ) αν υποχρεωθούμε νομίμως από φορέα κρατικής εξουσίας όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και (δ) για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για νομική μας υπεράσπιση.

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας

Μόνο οι αρμόδιοι για κάθε επιμέρους τμήμα της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται στην παρούσα σελίδα.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα των online αγορών θα διατηρούνται στο σύστημά μας για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών. Όλοι οι χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για λόγους φορολογικού ελέγχου.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Δικαίωμα ενημέρωσης

Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε πληροφόρησης σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που λάβαμε από εσάς και διατηρούμε για κάποιο ή κάποιους σκοπούς όπως αυτοί περιγράφονται στην παρούσα σελίδα. Το παρόν κείμενο αποτελεί στο σύνολό του ένα εγχειρίδιο βασικής πληροφόρησης και κατανόησης της φιλοσοφίας του κανονιστικού πλαισίου που διέπει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επικαιροποίηση, εμβάθυνση και διευκρινήσεις σε αυτό το κείμενο μπορούν να σας δοθούν κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος για άσκηση του δικαιώματος ενημέρωσης.

Δικαίωμα πρόσβασης

Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε από την Εταιρεία μας πρόσβαση στα στοιχεία σας τα οποία διατηρούμε και επιβεβαίωση σε σχέση με το αν τυγχάνουν επεξεργασίας και πιο συγκεκριμένα πληροφόρηση σχετικά με τους σκοπούς επεξεργασίας, τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών, το χρονικό διάστημα διατήρησης και επεξεργασίας τους, την ύπαρξη δικαιώματος καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κάθε διαθέσιμη πληροφορία σχετικά με την προέλευση των δεδομένων όταν αυτά δεν έχουν διατεθεί από εσάς τους ίδιους, την ύπαρξη ή μη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και την σχετική μεθοδολογία, εγγυήσεις σχετικά με την πολιτική που ακολουθούμε όταν η διαβίβαση γίνεται σε τρίτες χώρες, αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που τηρούνται και τυγχάνουν επεξεργασίας.

Δικαίωμα διόρθωσης

Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε από την Εταιρεία μας διόρθωση των δεδομένων σας σε περίπτωση που κάποιο στοιχείο από αυτά για τα οποία έχουμε δικαίωμα επεξεργασίας έχει αλλάξει ή έχει εσφαλμένα καταχωρηθεί.

Δικαίωμα διαγραφής

Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε από την Εταιρεία μας πλήρη ή μερική διαγραφή των δεδομένων σας στα οποία έχουμε δικαίωμα τήρησης και επεξεργασίας είτε επειδή αυτά δεν είναι πια απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, είτε επειδή ανακαλείτε την συναίνεσή σας, είτε επειδή τα δεδομένα συλλέχθηκαν για σκοπό που κρίνετε παράνομο. Η Εταιρεία μας, σε εύλογο χρόνο (όχι μεγαλύτερο του ενός μήνα και υπό προϋποθέσεις αν υπάρχει δυσκολία όχι μεγαλύτερο των τριών συνολικά μηνών) θα σας απαντήσει επιβεβαιώνοντας την ολική ή μερική διαγραφή αντίστοιχα των δεδομένων σας ή σχετικά με την αδυναμία διαγραφής συγκεκριμένων δεδομένων αν κάποιος νόμος ή η εκπλήρωση κάποιου καθήκοντος υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, είτε το δικαίωμα ελευθερίας έκφρασης και ενημέρωσης ή η άσκηση ή υποστήριξη κάποιας νομικής αξίωσης επιβάλλει τη διατήρησή τους. Στην περίπτωση αυτή έχετε αφενός μεν δυνατότητα καταγγελίας στην εποπτική αρχή, αφετέρου δε άσκησης δικαστικής προσφυγής.

Δικαίωμα περιορισμού

Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε από την Εταιρεία μας περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, ποσοτικά, χρονικά ή και αναφορικά με τον σκοπό επεξεργασίας τους και πιο συγκεκριμένα (α) είτε επειδή αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και για όσο χρόνο χρειαστεί η Εταιρεία για να επιβεβαιώσει την ακρίβειά τους, (β) είτε γιατί κρίνετε παράνομη την επεξεργασία αλλά αντί διαγραφής επιλέγετε περιορισμό (γ) είτε επειδή δεν είναι πλέον αναγκαία η χρήση τους από την Εταιρεία αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή τους καθώς η διατήρησή τους θα σας εξυπηρετήσει για κάποια δικαστική αξίωση, (δ) είτε στην περίπτωση κατά την οποία έχετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων και μέχρι να επαληθευθεί αν υπερισχύουν τα δικαιώματά σας ως Υποκειμένου έναντι των νομίμων λόγων επεξεργασίας της Εταιρείας.

Δικαίωμα φορητότητας

Διατηρείτε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε διαθέσει σε δομημένο κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο καθώς και το δικαίωμα να τα διαβιβάζετε περαιτέρω χωρίς αντίρρηση, δεδομένου ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται στη βάση παροχής συναίνεσης. Στο πλαίσιο της άσκησης του συγκεκριμένου δικαιώματος έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να αιτηθείτε άμεσης διαβίβασης από την Εταιρεία στον τρίτο φορέα χωρίς τη δική σας μεσολάβηση.

Δικαίωμα εναντίωσης

Διατηρείτε το δικαίωμα να εναντιώνεσθε στη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για τον σκοπό της απευθείας εμπορικής προώθησης και δη κατάρτισης προφίλ που σχετίζεται με αυτή την απευθείας εμπορική προώθηση.

Πού μπορείτε να προσφύγετε;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα, www.dpa.gr, τηλ. 210 6475600).

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγράφεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Επιπλέον πληροφορίες

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Είναι πιθανό να ανεώνουμε κατά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η τροποποιημένη Πολιτική Απορρήτου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα τακτικά, για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου.

Δήλωση ασφάλειας

Δυστυχώς η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που υποβάλλονται σ’ εμάς και οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Παρόλα αυτά, μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να αποτρέπουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, όπου είναι δυνατό. Συγκεκριμένα, ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL για την προστασία των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων. Η τεχνολογία SSL κρυπτογραφεί πληροφορίες παραγγελίας όπως το όνομα ή τη διεύθυνσή σας.